Mensen presteren beter op het werk, en in het leven, als ze goed ondersteund worden. Investeren in het welbevinden van medewerkers verhoogt de tevredenheid en de loyaliteit, verbetert de productiviteit, versterkt het personeel en leidt tot gezondere bedrijfsresultaten. Workplace Options legt zich volledig toe op het welbevinden van medewerkers en heeft maar één doelstelling: werknemers en hun gezin overal ter wereld helpen.

image

MENSELIJK KAPITAAL CENTRAAL
Hoe onze diensten bijdragen aan meer welbevinden

Emotionele ondersteuning
Onze diensten voor counseling en hulp bij kritieke incidenten staan dag en nacht klaar voor werknemers en hun gezin, overal ter wereld. Ze bieden zowel acute als meer gestructureerde emotionele ondersteuning.
Praktische ondersteuning
Gekwalificeerde consulenten bieden informatie en ondersteuning aan medewerkers om hen te helpen de uitdagingen in het leven het hoofd te bieden. Zo staan ze beter in het leven en zijn ze efficiënter en effectiever op het werk en daarbuiten .
Ondersteuning van het fysieke welzijn
Coaching op maat over thema’s als gewichtscontrole, stoppen met roken, sport en beweging, voeding en stressbeheersing kan medewerkers helpen gezonder door het leven te gaan.

Over Workplace Options

Wij zijn ’s werelds grootste onafhankelijke privéaanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welbevinden van medewerkers. Dat geeft ons de vrijheid om korter op de bal te spelen, vernieuwende welzijnsprogramma’s en technologieën te lanceren, mee producten te ontwikkelen en maatwerk aan te bieden. Dankzij onze focus op klanttevredenheid en onze doorgedreven investeringen in onze wereldwijde infrastructuur bereiken we miljoenen medewerkers overal ter wereld met onze uitzonderlijke dienstverlening.

70

Medewerkers

116

Organisaties

200

Landen en regio’s

15

Kantoren en servicecenters wereldwijd

Voor wie zijn we er?

De internationale aanwezigheid en diensten van Workplace Options bieden verschillende groepen tal van voordelen, op het niveau van zowel organisaties als individuen.

Ontdek meer over hoe we helpen.

Waarom voor
Workplace Options kiezen?

Ons aanhoudende streven naar innovatie, veiligheid en technologische ontwikkeling stuwt de welzijnssector naar nieuwe hoogten inzake effectiviteit, informatie, efficiëntie en connectiviteit.

We investeren permanent in onze capaciteiten en faciliteiten overal ter wereld, onze wereldwijde servicecenters en een internationaal netwerk van meer dan 83.000 dienstverleners. Zo kunt u erop vertrouwen dat Workplace Options u de ideale oplossing biedt.

We streven voortdurend naar verbetering en uitbreiding van ons vermogen om diensten van hoge kwaliteit te bieden voor het emotionele, praktische en fysieke welzijn van onze werknemers. Ons deskundigenteam heeft een goede reputatie en we zetten ons in voor het voortdurende streven naar consistente, uitzonderlijk hoogwaardige service.

Uit onze tevredenheidsenquêtes blijkt dat meer dan 98% van de respondenten die we hebben bijgestaan, het gevoel had dat we ons oprecht inzetten voor hen en hun verzoek, dat we hen hebben geholpen en dat hun bedrijf de juiste beslissing had genomen door op ons een beroep te doen.

Het is mogelijk om een welzijnsprogramma voor medewerkers af te stemmen op uw specifieke behoeften. U hebt tal van opties om een bestaand programma aan te vullen, of u start een nieuw programma op met een deel van of al onze diensten. We staan klaar om te helpen.

Getuigenissen: Stories from the Front

Nieuws van Workplace Options

ELEVATE

Elevate is een coachingprogramma bij depressie en angstgevoelens, dat medewerkers op langere termijn begeleidt tijdens persoonlijke therapeutische sessies. Die begeleiding is bedoeld voor mensen met symptomen die te ernstig zijn voor een traditioneel EAP, dat gericht is op een snellere oplossing.

De toekomst van werk zal wel-zijn

Meer dan 116.000 organisaties en hun 70 miljoen medewerkers in meer dan 200 landen wereldwijd doen een beroep op de diensten van WPO. We zitten dagelijks aan tafel met HR leiders, Total Rewards verantwoordelijken, Health & Safety experten en Board Members, en delen, gebaseerd op onze ervaring, onze visie over de toekomst van werk én de rol die welzijn hierin kan én zal spelen.

EAPA Conferentie & EXPO 2019

De EAPA Conferentie en Expo 2019 wordt bijgewoond door Employee Assistance professionals van over heel de wereld. De conferentie biedt heel wat mogelijkheden om zich bij te scholen en te netwerken.

WordPress Video Lightbox