Case Study: Hr- en businessondersteuning

LOCATIE: Cincinnati, OH and Denver, CO (VS)

PROBLEEM: Nationale restaurantketen met vraag naar opleiding op meerdere locaties

OPLOSSING: Opleiding op maat voor leidinggevenden op meerdere locaties

Een hr-vertegenwoordiger van een nationale restaurantketen stelde vast dat de leidinggevenden begeleiding nodig hadden bij hun timemanagement, zowel op het werk als thuis. Ze benaderden WPO’s Global Learning Solutions om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat kon worden gegeven op hun nationale driedaagse conferenties in Cincinnati en Denver. De opleidingsmodules zouden op elke locatie twee keer worden aangeboden, zodat alle leidinggevenden de kans kregen om ze bij te wonen.

Onze gespecialiseerde opleidingssamenstellers werkten nauw samen met de twee vertegenwoordigers van de hr-afdeling van het bedrijf en de overkoepelende planningsdienst. Dat resulteerde in een opleidingsprogramma dat voldeed aan de behoeften van het bedrijf. De opleidingsdoelstellingen werden vastgelegd en de inhoud werd bepaald om die doelstellingen te behalen. Toen de inhoud geëvalueerd en goedgekeurd was, kon het programma worden samengesteld en afgestemd op de huisstijl van het bedrijf.

Uit ons netwerk van meer dan 2500 gediplomeerde trainers kozen we de geschikte persoon. Ze gaf al enkele jaren opleidingen rond timemanagement en doelen stellen. Ze reisde naar beide locaties en gaf de opleiding aan meer dan 200 conferentiedeelnemers. De reacties op de opleiding waren zo positief dat de restaurantketen vroeg om het jaar erna opnieuw een training aan te bieden.

Ontdek meer over onze producten voor hr- en businessondersteuning 

Opmerking: de beschikbare services kunnen per markt verschillen. Neem contact met ons op voor meer informative.