Case Study: Work-Life

LOCATIE: Dallas, Texas (VS)

PROBLEEM: Vraag naar hulp bij het plannen van een feestje tijdens de werkuren

OPLOSSING: Dagelijks leven, Savings Center

Een administratief assistent van een universiteit in Texas belde ons servicecenter met de vraag naar hulp om het verjaardagsfeestje van haar 12-jarige dochter te organiseren. Ze wilde er een onvergetelijke dag van maken, dus ze had haar dochter toestemming gegeven om vijf vriendjes uit te nodigen en samen naar een pretpark in de buurt te gaan. Daarna zou er nog een feestje bij het meisje thuis volgen.

Ze was in de eerste plaats op zoek naar informatie over de prijzen van taarten bij bakkerijen in de buurt, en naar mogelijkheden om een karaoke-installatie te huren. Onze consulent vroeg meer informatie over het feestje, waar en wanneer het zou plaatsvinden, en over het pretpark. Ze vertelde de beller dat ze via ons Savings Center, een kortingsprogramma dat we via onze website rond de balans werk-privé aanbieden, korting kon krijgen voor heel wat pretparken en andere activiteiten. De beller kreeg de inloggegevens voor het Savings Center en de consulent liet weten dat ze weer met haar contact zou opnemen zodra ze meer informatie had over de taart en de karaoke-installatie.

Onze zorgconsulent vond enkele bakkerijen in de buurt van de beller en verzamelde informatie, onder meer over de prijzen. Vervolgens belde ze enkele firma’s uit de streek die karaoke-installaties verhuren. Zij bezorgden haar informatie over de huurkosten, levertijden en de beschikbare muziekgenres. De beller liet weten dat ze via het Savings Center tickets met een stevige korting had gevonden voor een pretpark in de buurt. Zo had ze meer budget over voor het feestje.

Omdat onze consulent de klant niet alleen de informatie gaf waar ze aanvankelijk naar gevraagd had, maar ook een andere bruikbare dienst had voorgesteld, profiteerde de beller van een nog groter voordeel en bespaarde ze kostbare tijd tijdens de werkuren.

Ontdek meer over onze praktische ondersteuning services

Opmerking: de beschikbare services kunnen per markt verschillen. Neem contact met ons op voor meer informative.