nieuws

Workplace Options wordt vaak gevraagd naar zijn mening over onderwerpen die verband houden met het welbevinden en de betrokkenheid van medewerkers.

Om een persinterview aan te vragen met een van onze experts, kunt u contact opnemen met Haydé Walraet via hayde.walraet@workplaceoptions.com.

De toekomst van werk zal wel-zijn

Meer dan 116.000 organisaties en hun 70 miljoen medewerkers in meer dan 200 landen wereldwijd doen een beroep op de diensten van WPO. We zitten dagelijks aan tafel met HR leiders, Total Rewards verantwoordelijken, Health & Safety experten en Board Members, en delen, gebaseerd op onze ervaring, onze visie over de toekomst van werk én de rol die welzijn hierin kan én zal spelen.

Mentale gezondheidsproblemen: een reëel gevaar

Een goede mentale gezondheid is net als een goede lichamelijke gezondheid belangrijk voor het welzijn van de mens. De Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) formuleert het als volgt: “De mentale gezondheid maakt integraal deel uit van de gezondheid. Er is geen gezondheid zonder mentale gezondheid.” De mentale gezondheid van werknemers is dan ook cruciaal voor het succes van elke organisatie.

Werkstress en absenteïsme bij de belangrijkste resultaten van de welzijnsstudie van Workplace Options

Workplace Options (WPO), een wereldwijde aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welbevinden van medewerkers, heeft vandaag de belangrijkste resultaten van zijn welzijnsonderzoek bekendgemaakt. De studie met 24.000 deelnemers liep over een periode van drie maanden en focuste op psychologische problemen bij medewerkers. De resultaten maken deel uit van een initiatief dat WPO elk kwartaal zal delen om wereldwijde trends op het gebied van welzijn op de werkplek in kaart te brengen.

De stresspandemie op het werk: wat we hebben geleerd van consumentengegevens

In dit gezamenlijke rapport van Workplace Options en ReMark onderzoeken we ReMark’s 2020 Global Consumer Survey (GCS) over gezondheid en welzijn en data van WPO over stresscounseling om licht te werpen op stress op het werk, en waarom positief blijven meer is dan een mentale strijd.

Spotlight op ZigZagHR magazine

Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers én hun gezin een Employee Assistance Programma (EAP) aan. Nog nooit van gehoord? Een EAP is een
dienstverlening die medewerkers en leidinggevenden ondersteunt in hun mentaal, emotioneel, fysiek en praktisch welzijn. Daarmee toon je als organisatie dat het welzijn van jouw medewerkers er echt toe doet. Het hele jaar door kunnen medewerkers de klok rond kosteloos terecht bij een team van professionals voor
een luisterend oor of een helpende hand. De ondersteuning werkt zowel curatief als preventief, en wordt aangeboden voor werkgerelateerde problemen, stressbeheersing, gezonde voeding, maar evenzeer als men zich zorgen maakt over de kinderen of de partner, die ook zélf contact kunnen opnemen met het EAP. Op die manier ontzorgt het EAP tegelijkertijd het HR team en de interne dienstverlening, die nu eenmaal niet 24/7 beschikbaar kunnen zijn.

Workplace Options presenteert Adapt, een tool voor organisaties om de impact op welzijn en prestaties op het werk te evalueren

Contact: Siham Nogueira siham.nogueira@workplaceoptions.com +33 142918503 x 74228 Raleigh, N.C. (15 juni 2020)   Nu we geleidelijk aan terug het leven op de werkvloer hervatten, kondigt Workplace Options (WPO) de lancering aan van Adapt, een vragenlijst over de veerkracht van organisaties om bedrijven te helpen de impact van COVID-19 op het welzijn en de prestaties van…

Workplace Options benoemt Gruet als Chief Revenue Officer

Workplace Options kondigt aan dat het een nieuwe functie heeft gecreëerd door de snelle groei en uitbreiding van de onderneming. Jean-Baptiste (JB) Gruet werkt al 12 jaar bij Workplace Options, zetelt in de raad van bestuur en werd recent aangesteld als eerste Chief Revenue Officer, verantwoordelijk voor de wereldwijde omzet.

De overname van Rehalto door Workplace Options biedt nieuwe voordelen voor klanten van beide organisaties

Workplace Options, de marktleider in geïntegreerd wereldwijd werknemerswelzijn, kondigt vandaag aan dat het Rehalto, Europees pionier in de ontwikkeling van welzijn op het werk, heeft overgenomen van SCOR, de 5de grootste herverzekeraar ter wereld.

Workplace Options lanceert WOVO, een innovatief platform dat de betrokkenheid van medewerkers verhoogt

Workplace Options maakte vandaag bekend dat zijn Labor Solutions-team WOVO lanceert, een systeem voor inspraak en welzijn om de betrokkenheid van medewerkers te verhogen met mobiele en onlinetools.

WordPress Video Lightbox