nieuws

Workplace Options wordt vaak gevraagd naar zijn mening over onderwerpen die verband houden met het welbevinden en de betrokkenheid van medewerkers.

Om een persinterview aan te vragen met een van onze experts, kunt u contact opnemen met Haydé Walraet via hayde.walraet@workplaceoptions.com.

Workplace Options benoemt Gruet als Chief Revenue Officer

Workplace Options kondigt aan dat het een nieuwe functie heeft gecreëerd door de snelle groei en uitbreiding van de onderneming. Jean-Baptiste (JB) Gruet werkt al 12 jaar bij Workplace Options, zetelt in de raad van bestuur en werd recent aangesteld als eerste Chief Revenue Officer, verantwoordelijk voor de wereldwijde omzet.

De overname van Rehalto door Workplace Options biedt nieuwe voordelen voor klanten van beide organisaties

Workplace Options, de marktleider in geïntegreerd wereldwijd werknemerswelzijn, kondigt vandaag aan dat het Rehalto, Europees pionier in de ontwikkeling van welzijn op het werk, heeft overgenomen van SCOR, de 5de grootste herverzekeraar ter wereld.

Workplace Options lanceert WOVO, een innovatief platform dat de betrokkenheid van medewerkers verhoogt

Workplace Options maakte vandaag bekend dat zijn Labor Solutions-team WOVO lanceert, een systeem voor inspraak en welzijn om de betrokkenheid van medewerkers te verhogen met mobiele en onlinetools.

WordPress Video Lightbox