Over Workplace Options

Al meer dan 35 jaar lang biedt Workplace Options medewerkers en hun gezin overal ter wereld emotionele, praktische en fysieke ondersteuning. Vanuit onze 15 servicecenters verspreid over de wereld en ons netwerk van meer dan 83.000 dienstverleners bedienen we ruim 100.000 organisaties en meer dan 65 miljoen medewerkers in ruim 200 landen en regio’s.

Wereldwijd engagement

In de hele wereld blijven we investeren in onze faciliteiten, onze diensten en ons team om betere, betrouwbaardere oplossingen op maat te kunnen aanbieden voor het welbevinden van medewerkers.

Focus

Waar dat ook nodig is, bieden we kwaliteitsvolle ondersteuning voor het welbevinden van medewerkers, en niets kan ons van dat doel afbrengen. Als bedrijf hoeven we onze inspanningen voor welbevinden enerzijds en die voor andere sectoren als gezondheidszorg of verzekeringen niet tegen elkaar af te wegen. We weten waar onze prioriteiten liggen, altijd.

Innovatie

We zijn een onafhankelijk privébedrijf, wat ons de vrijheid geeft om korter op de bal te spelen, vernieuwingen te lanceren en zelfs mee producten en diensten te ontwikkelen en maatwerk aan te bieden. We streven ernaar om innovatieve producten en technologie aan te bieden om meer mensen overal ter wereld te helpen, op effectievere en efficiëntere manieren, en dat is ongeëvenaard.

Kwaliteitsvolle service in alle vertrouwen
We zijn toegewijd aan klantenservice, voortdurende verbetering en aan informatie- en gegevensbeveiliging. Ons team bestaat uit gekwalificeerde counselors, gecertificeerde welzijnscoaches en experts in een brede waaier van thema’s rond welzijn. Meer dan 98% van de respondenten uit onze tevredenheidsenquête had het gevoel dat we ons oprecht inzetten voor hen en hun verzoek, dat we hen hebben geholpen en dat hun bedrijf de juiste beslissing had genomen door op ons een beroep te doen.

Keuzemogelijkheden

Het woord ‘Options’ in onze naam is geen toeval. Organisaties die met ons samenwerken, kiezen welke soorten en niveau van ondersteunende diensten ze willen aanbieden aan hun medewerkers. Totaalprogramma’s voor het welbevinden van medewerkers, gespecialiseerde diensten om een bestaand plan te versterken of pakketten op maat van de unieke noden van een specifieke organisatie: het kan allemaal. We bieden oplossingen voor verschillende budgetten. En hebt u een programma nodig dat nog niet bestaat, dan slaan we de handen in elkaar om voor uw mensen de beste oplossing te vinden.

Iedereen telt. Medewerkers in een organisatie vertegenwoordigen vandaag verschillende generaties, talen, culturen en nationaliteiten. In ons werk vinden we het belangrijk om elke persoon de best mogelijke service te bieden, ongeacht zijn situatie, en om te blijven investeren in onze capaciteiten om in die missie te slagen.

Altijd tot uw dienst, waar en wanneer ook. We staan dag en nacht voor u klaar, zeven dagen per week, het hele jaar door, om de hoek of aan de andere kant van de wereld.

Neem contact op: Hebt u vragen over hoe Workplace Options uw organisatie kan helpen, laat dan zeker van u horen via service@workplaceoptions.com, + 32 (0)2 713 05 00 of ons handige contactformulier.

Geschiedenis

Ontdek hoe meer dan 35 jaar inzicht, uitmuntendheid en expertise ons bedrijf vandaag nog steeds drijven.

Ontdek meer

Ons Team

Lees meer over ons team van professionals en ontmoet een aantal van de instrumentale personen die onze missie leiden op het gebied van Workplace-opties.

Ontdek meer

Missie en waarden

Leer wat al onze beslissingen, onze relaties en onze zakelijke praktijken drijft.

Ontdek meer

Lidmaatschappen en accreditaties

Lees meer over de organisaties die belangrijk zijn voor ons bedrijf.

Ontdek meer

Case Studies

Het succes van onze klanten is ons succes. Lees onze verhalen hier.

Ontdek meer

Klanten en partnerships

Ontdek de soorten organisaties waarmee we samenwerken en samenwerken om werknemers een nieuw tijdperk van effectiviteit op de werkplek te bieden.

Ontdek meer

WordPress Video Lightbox