Directieteam

Het directieteam van Workplace Options bestaat uit mensen met een brede ervaring in de technologiesector en zakenwereld, van succesvolle start-ups tot bedrijven uit de Fortune 500.

Alan King
President and Chief Operating Officer

Alan King
President and Chief Operating Officer

Alan neemt meer dan 35 jaar ervaring in de begeleiding van medewerkers en het evenwicht werk-privé mee naar Workplace Options. Hij was VP van Ceridian LifeWorks EAP, waar hij verantwoordelijk was voor het internationale informatienetwerk, contacten met dienstverleners, externe opleiding, kwaliteitscontrole en klantenservice. Voordien stond hij in voor het informatienetwerk en de werking van de centrale databank bij het consultancybureau Work Family Directions, gespecialiseerd in de balans werk-privé.

Berjin Adibelli
Chief Financial Officer

Berjin Adibelli
Chief Financial Officer

Berjin begon haar carrière in de financewereld in 1996 bij Accor Corporation (Edenred) in haar thuisland Turkije. In 2000 verhuisde ze naar de Verenigde Staten en werkte ze voor de Accor-divisie gespecialiseerd in zogeheten ‘work-life benefits’, eerst als accountingmanager en vervolgens als financieel directeur. In 2005 stapte ze over naar Workplace Options.

Jean-Baptiste Gruet
Chief Revenue Officer

Jean-Baptiste Gruet
Chief Revenue Officer

Jean-Baptiste (JB) ziet toe op de internationale productverkoop en gaat samen met hr-professionals, de global sales- en accountmanagementteams van Workplace Options en internationale partners op zoek naar nieuwe professionele kansen. Voor hij het team van Workplace Options kwam versterken, werkte hij in de VS in de internationale EAP-sector. JB was medeoprichter van een uitgeversbedrijf gespecialiseerd in taal en cultuur in Parijs, en werkte voor een talen- en opleidingsinstituut in Londen. Hij woont momenteel in Toronto (Canada) met zijn gezin.

Darrell Shipley
SVP Global Service Delivery

Darrell Shipley
SVP Global Service Delivery

Darrell is verantwoordelijk voor de internationale dienstverlening voor alle vestigingen van Workplace Options, in de VS en daarbuiten. Hij verspreidt intern de overtuiging dat de klant koning is. Eerder was hij bij Workplace Options al directeur dienstverlening in het servicecenter in Raleigh, North Carolina (VS).

Stephen Galliano
SVP Global Relations

Stephen Galliano
SVP Global Relations

Als hoofd van internationale relaties streeft Stephen ernaar om de diensten die Workplace Options wereldwijd aanbiedt, verder uit te bouwen. Hij is al meer dan 25 jaar actief in de EAP-sector en bekleedde al tal van internationale directiefuncties. Zo was hij verantwoordelijk voor de resultaten van een internationaal EAP. Hij is een erkend psycholoog en kan bogen op heel wat internationale ervaring. Hij was gastspreker op internationale EAP-conferenties, is lid van een groot aantal professionele verenigingen en verscheen al in sectorpublicaties. Zijn expertise en ervaring geven het directieteam nog meer diepgang en autoriteit.

Yves Bassens
SVP Member Experience

Yves Bassens
SVP Member Experience

Yves Bassens is verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de behoeften en verwachtingen van gebruikers, met een sterke focus op de klant. De bedoeling is om de ervaring voor zowel individuen als organisaties die worden ondersteund door Workplace Options voortdurend te verbeteren. Yves is gediplomeerd psycholoog met meer dan 35 jaar wereldwijde ervaring in werknemerswelzijn en was voordien CEO van een EAP-organisatie in Frankrijk en België. Hij is actief lid van de volgende non-profitorganisaties: ALIAS, EAEF (Employee Assistance European Forum) en FIRPS (Fédération des Intervenants des Risques Psychosociaux).

Lisa Zereski
VP Global Product and Content Development

Lisa Zereski
VP Global Product and Content Development

Lisa’s team ontwikkelt nieuwe producten en knoopt nieuwe relaties aan met productpartners. Daarnaast creëert ze webcontent voor klanten van Workplace Options. Voor ze bij Workplace Options aan de slag ging, leidde Lisa het Affiliate Management-programma van Ceridian LifeWorks.

Anna Smets Director of Business Solutions

Anna SmetsDirector of Business Solutions

Anna ontwikkelt partnerships en nieuwe business-opportuniteiten in België, Nederland en Luxemburg. Vooraleer ze bij Workplace Options aan de slag ging, werkte ze in de verzekerings- en assistance-sector, met focus op gezondheid en wellbeing. Anna heeft een pak internationale expertise en een neus voor creatieve partnerships. Diversiteit en efficiënte communicatie draagt ze hoog in het vaandel.

WordPress Video Lightbox