Wie helpen we?

Workplace Options staat ten dienste van meer dan 65 miljoen medewerkers en hun gezin van meer dan 100.000 organisaties in ruim 200 landen en regio’s wereldwijd. Dat zijn indrukwekkende cijfers, maar het merendeel van onze diensten biedt ons uiterst gekwalificeerde team op individuele basis. Met aandacht voor de persoon.

Dankzij onze internationale structuur en tientallen jaren ervaring bieden wij verschillende doelgroepen voordelen op uiteenlopende niveaus:

Individuen:

Mensen en hun familieleden hebben via een welzijnsprogramma voor medewerkers dat hun werkgever of organisatie financiert, toegang tot diensten van Workplace Options. Ons team van professionals levert diensten ter ondersteuning van het emotionele, fysieke en praktische welzijn, waar en wanneer nodig. Zo staan we medewerkers bij in allerlei kwesties, van mantelzorg en doorverwijzing naar financiële adviseurs, tot hulp bij gewichtscontrole of de omgang met stress en angstgevoelens. Door mensen te helpen, verhogen we hun effectiviteit en efficiëntie op het werk en in hun leven.

Lees meer over hoe Workplace Options individuen helpt.

Medewerkers en organisaties:

Door hun medewerkers of leden te helpen effectiever en efficiënter te zijn, helpen we bedrijven en organisaties betere resultaten neer te zetten. Mensen functioneren op een hoger niveau als ze emotioneel, fysiek en praktisch de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Als ze niet afgeleid worden door een probleem thuis of hun energie niet opgaat aan stress en angst, zijn mensen productiever, meer betrokken en meer gefocust. Als medewerkers het gevoel hebben dat hun werkgever zich over hen ontfermt, kan dat heel wat voordelen opleveren, zoals minder verloop, een hogere productiviteit, een sterkere organisatiecultuur en een gezonder personeelsbestand.

Lees meer over hoe Workplace Options medewerkers en organisaties helpt.

Makelaars en consultants:

We weten dat makelaars en consultants hun reputatie bouwen op het vertrouwen dat ze van hun klanten krijgen. Workplace Options houdt zich al meer dan 35 jaar bezig met het welbevinden van medewerkers. Omdat we wereldwijd onze infrastructuur uitbouwen en daar sterk in investeren, kunnen we bepaalde voordelen aanbieden die andere leveranciers niet in hun aanbod hebben. Unieke producten, exclusieve technologie die we zelf hebben ontwikkeld, een ongeëvenaarde internationale aanwezigheid, uitzonderlijke kwaliteit en de mogelijkheid tot maatwerk,… We bieden makelaars en consultants een ongeëvenaard scala van opties voor hun klanten. Door met ons samen te werken bouwen makelaars en consultants een stevige relatie op met hun tevreden klanten.

Lees meer over hoe Workplace Options makelaars en consultants helpt.

WordPress Video Lightbox