Hoe Workplace Options mensen helpt

Via welzijnsprogramma’s voor organisaties overal ter wereld hebben we de eer mensen en hun gezin te ondersteunen in hun emotionele, praktische en fysieke welzijn. We helpen:

  • medewerkers
  • gezinsleden
  • leidinggevenden
  • studenten
  • expats
  • mobiele werknemers
  • andere individuen

Ons team van psychologen, consultants, coaches en welzijnsprofessionals staat klaar om te helpen bij elk probleem. Onze diensten zijn de klok rond en zeven dagen per week beschikbaar om mensen te helpen, waar en wanneer ze bijstand nodig hebben.

Ons team vindt het belangrijk dat mensen weten hoe wij hen precies kunnen helpen, niet alleen op het moment zelf, maar ook op een holistische manier.

Wat maakt ons zo bijzonder, en hoe zorgt dat ervoor dat we mensen beter kunnen helpen?

Innovatie en technologie

Workplace Options streeft ernaar nieuwe technologieën te ontwikkelen en nieuwe programma’s en modaliteiten uit te werken om individuen bij te staan. We slaan voortdurend nieuwe wegen in om zowel het gebruiksgemak van onze diensten als de positieve effecten ervan op mensen te verhogen. Enkele voorbeelden:

  • Aware – ons originele mindfulnessprogramma om welbevinden, focus en betrokkenheid te verbeteren via individuele coaching
  • Be Well at Work- een coachgestuurd model voor het welbevinden van medewerkers
  • iConnectYou – Met onze veelzijdige mobiele app ondersteunen we medewerkers telefonisch, via (video)chat en sms.

Wereldwijde vertegenwoordiging en investeringen

Als ’s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van geïntegreerde oplossingen ter ondersteuning van medewerkers, beschikken we over de capaciteiten om mensen diensten aan te bieden wanneer ze die nodig hebben, en nagenoeg overal in de wereld.

Onze servicecenters hebben extra capaciteit beschikbaar in geval van een natuurramp of andere ingrijpende gebeurtenis, zodat de organisaties en mensen die we bijstaan, op onze ondersteuning kunnen blijven rekenen.

In meer dan 70 landen staan we u in de lokale taal te woord, en promotiemateriaal is beschikbaar in elke taal. Zo staan wij in de hele wereld in voor het welzijn van medewerkers.

Onze ledenwebsite is beschikbaar in 27 talen. We werken samen met 34 lokale dienstverleners en een internationaal netwerk van meer dan 83.000 partners overal ter wereld op zoek naar de perfecte oplossing voor mensen die bijstand nodig hebben.

Kwaliteit

Ons team kan heel wat kwalificaties voorleggen, is erg ervaren en richt zich volledig op de mensen die ze bijstaan. We beschikken over een uniek programma voor levenslang leren, zodat ons team kennis en leiderschap blijft ontwikkelen en een steeds betere dienstverlening kan aanbieden.

We trainen ons team in ‘de kracht van een goed gesprek’. Dat initiatief – in het teken van kwaliteit – illustreert ons engagement om prioriteit te geven aan de noden en het welbevinden van individuen.

Uit onze tevredenheidsenquêtes blijkt dat meer dan 98% van de respondenten die we hebben bijgestaan, het gevoel had dat we ons oprecht inzetten voor hen en hun verzoek en dat we hen hebben geholpen.

We zetten ons in voor onze focus op klantgerichtheid, kwaliteitsmanagement, informatie- en gegevensbeveiliging en een consistente en uitzonderlijke service.

Culturele relevantie

Ons internationale serviceteam verdiept zich in culturele nuances die relevant zijn voor onze klanten overal ter wereld.

Als een persoon onze hulp nodig heeft, zien we erop toe dat de ondersteuning wordt aangeboden met empathie, op basis van lokale informatie en een aanpak die rekening houdt met culturele geplogenheden.

Workplace Options hecht belang aan diversiteit, wat we ook aanmoedigen binnen ons team, zodat we de diverse doelgroepen die we helpen, beter begrijpen, en een ongeëvenaarde dienstverlening kunnen aanbieden.

Neem contact op: Hebt u vragen over hoe Workplace Options uw organisatie kan helpen, laat dan zeker van u horen via service@workplaceoptions.com, + 32 (0)2 713 05 00 of ons handige contactformulier.

WordPress Video Lightbox