Hoe Workplace Options makelaars en consultants helpt

Bij Workplace Options werken we al lang samen met makelaars en consultants. Zo kunnen zij met onze producten ter ondersteuning van het emotionele, praktische en fysieke welzijn hun klanten moderne, effectieve welzijnsprogramma’s aanbieden.

We weten dat de reputatie van makelaars en consultants afhankelijk is van de leveranciers die zij in contact brengen met hun klanten. We zijn al meer dan 35 jaar actief in de welzijnssector voor medewerkers en ondersteunen meer dan 100.000 organisaties en meer dan 65 miljoen medewerkers overal ter wereld, vanuit 15 internationale kantoren. Wereldwijd investeren we sterk in onze infrastructuur om unieke programma’s en voordelen te kunnen aanbieden.

Wat maakt ons zo bijzonder, en hoe zorgt dat ervoor dat we makelaars en consultants beter kunnen helpen?

Innovatie en technologie

Workplace Options streeft ernaar nieuwe technologieën te ontwikkelen en nieuwe programma’s en modaliteiten uit te werken om werknemers bij te staan. We slaan voortdurend nieuwe wegen in om zowel het gebruiksgemak van onze diensten als de positieve effecten ervan op mensen te verhogen. Enkele voorbeelden:

  • Aware – ons originele mindfulnessprogramma om welbevinden, focus en betrokkenheid te verbeteren via individuele coaching
  • Be Well at Work- een coachgestuurd model voor het welbevinden van medewerkers
  • iConnectYou – Met onze veelzijdige mobiele app ondersteunen we medewerkers telefonisch, via (video)berichten en sms.

Wereldwijde vertegenwoordiging en investeringen

Als ’s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van geïntegreerde oplossingen ter ondersteuning van medewerkers, beschikken we over de capaciteiten om mensen diensten aan te bieden wanneer ze die nodig hebben, en nagenoeg overal in de wereld.

Onze servicecenters hebben extra capaciteit beschikbaar in geval van een natuurramp of andere ingrijpende gebeurtenis, zodat de organisaties en mensen die we bijstaan, op onze ondersteuning kunnen blijven rekenen.

In meer dan 70 landen staan we u in de lokale taal te woord, en promotiemateriaal is beschikbaar in elke taal. Zo staan wij in de hele wereld in voor het welzijn van medewerkers.

Onze ledenwebsite is beschikbaar in 27 talen. We werken samen met 34 lokale dienstverleners en een internationaal netwerk van meer dan 83.000 partners overal ter wereld op zoek naar de perfecte oplossing voor mensen die bijstand nodig hebben. Makelaars en consultants die met multinationals en internationale klanten werken, profiteren van de voordelen die Workplace Options in de aanbieding heeft met zijn totaalpakket aan internationale producten en diensten.

Kwaliteit

Als een makelaar of consultant zijn klanten diensten van Workplace Options aanbiedt, mag hij zeker zijn van topkwaliteit. Onze teams kunnen heel wat kwalificaties voorleggen, zijn erg ervaren en richten zich volledig op de mensen die ze bijstaan. We beschikken over een uniek programma voor levenslang leren, zodat onze teams kennis en leiderschap blijven verwerven en een steeds betere dienstverlening kunnen aanbieden.

We trainen ons team in ‘de kracht van een goed gesprek’. Dat initiatief –  in het teken van kwaliteit – illustreert ons engagement om prioriteit te geven aan de noden en het welbevinden van individuen.

Uit onze tevredenheidsenquêtes blijkt dat meer dan 98% van de respondenten die we hebben bijgestaan, het gevoel had dat we ons oprecht inzetten voor hen en hun verzoek en dat we hen hebben geholpen.

We zetten ons in voor onze focus op klantgerichtheid, kwaliteitsbeheer, informatie- en gegevensbeveiliging en een consistente en uitzonderlijke service.

Culturele relevantie

Workplace Options kan niet alleen een indrukwekkende wereldwijde capaciteit voorleggen. We zijn ook vertrouwd met diverse culturen en verschillen tussen medewerkers, diensten en benaderingen overal ter wereld. Ons internationale serviceteam verdiept zich in culturele nuances die relevant zijn voor onze klanten overal ter wereld. Makelaars en consultants kunnen erop vertrouwen dat er aandacht is voor de cultuur, locatie, taal en andere unieke kenmerken van de medewerkers van hun klanten, wanneer die een beroep doen op onze dienstverlening.

Als een persoon onze hulp nodig heeft, zien we erop toe dat de ondersteuning wordt aangeboden met empathie, op basis van lokale informatie en een aanpak die rekening houdt met culturele geplogenheden.

Workplace Options hecht belang aan diversiteit, wat zich ook weerspiegelt in onze teams, zodat we de diverse doelgroepen die we helpen, beter begrijpen en een ongeëvenaarde dienstverlening kunnen aanbieden.

Neem contact op: Hebt u vragen over hoe Workplace Options uw organisatie kan helpen, laat dan zeker van u horen via service@workplaceoptions.com, + 32 (0)2 713 05 00 of ons handige contactformulier.

WordPress Video Lightbox