Hoe Workplace Options werkgevers helpt

Vandaag worden werknemers vaak op de proef gesteld als het gaat over hun welbevinden en hun capaciteiten om betrokken en effectief te werken. Drukke schema’s, financiële zaken, verontrustende gebeurtenissen in de wereld rondom hen, en kwesties die hun tijd, energie en middelen opeisen kunnen het emotionele, fysieke en praktische welzijn van een individu negatief beïnvloeden.

Stress, angst, depressie, lichamelijke aandoeningen en andere problemen hebben niet alleen een impact op iemands capaciteit om op hoog niveau te presteren, ook het privéleven heeft er vaak onder te lijden. In de huidige maatschappij komen gezondheids- en welzijnsproblemen wereldwijd vaak voor.

We kennen de statistieken.

Al de uitdagingen waar werknemers vandaag mee te maken krijgen, maken het hen moeilijk om erg betrokken en productief te zijn. Dat kan voor de werkgevers uiteraard ook negatieve effecten hebben, bijvoorbeeld op de band met de medewerkers, retentie en productiviteit, en uiteindelijk ook de bedrijfsresultaten. Workplace Options kan werkgevers helpen het beste uit hun personeel te halen.

Wat maakt ons zo bijzonder, en hoe zorgt dat ervoor dat we werkgevers beter kunnen helpen?

Innovatie en technologie

Workplace Options streeft ernaar nieuwe technologieën te ontwikkelen en nieuwe programma’s en modaliteiten uit te werken om individuen bij te staan en hun organisaties effectiever te maken. We slaan voortdurend nieuwe wegen in om zowel het gebruiksgemak van onze diensten als de positieve effecten ervan op mensen en hun werkgevers te verhogen. Enkele voorbeelden:

  • Aware – ons originele mindfulnessprogramma om welbevinden, focus en betrokkenheid te verbeteren via individuele coaching
  • Be Well at Work- een coachgestuurd model voor het welbevinden van medewerkers
  • iConnectYou – Met onze veelzijdige mobiele app ondersteunen we medewerkers telefonisch, via (video)berichten en sms.

Daarnaast bieden we voor organisaties:

  • Global Wellbeing Questionnaire een unieke evaluatie van het holistische welzijn voor een stand van zaken van de gezondheid van het personeel
  • Labor Solutions – communicatieoplossingen via sms en apps waarmee werkgevers en werknemers anoniem van gedachten kunnen wisselen over vragen en klachten. Ook proactieve lifecoaching op maat is mogelijk.

Wereldwijde vertegenwoordiging en investeringen

Als ’s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van geïntegreerde oplossingen ter ondersteuning van medewerkers, beschikken we over de capaciteiten om mensen diensten aan te bieden wanneer ze die nodig hebben, en nagenoeg overal in de wereld.

Onze servicecenters hebben extra capaciteit beschikbaar in geval van een natuurramp of andere ingrijpende gebeurtenis, zodat de organisaties en mensen die we bijstaan, op onze ondersteuning kunnen blijven rekenen.

In meer dan 70 landen staan we u in de lokale taal te woord, en promotiemateriaal is beschikbaar in elke taal. Zo staan wij in de hele wereld in voor het welzijn van medewerkers.

Onze ledenwebsite is beschikbaar in 27 talen. We werken samen met 34 lokale dienstverleners en een internationaal netwerk van meer dan 83.000 partners overal ter wereld op zoek naar de perfecte oplossing voor mensen die bijstand nodig hebben.

Kwaliteit

Ons team kan heel wat kwalificaties voorleggen, is erg ervaren en helpt mensen beter te presteren in hun job, zodat de organisaties waar ze werken succes boeken. We beschikken over een uniek programma voor levenslang leren, zodat ons team kennis en leiderschap blijft verwerven en een steeds betere dienstverlening kan aanbieden.

We trainen ons team in ‘de kracht van een goed gesprek’. Dat initiatief – in het teken van kwaliteit – illustreert ons engagement om prioriteit te geven aan de noden en het welbevinden van individuen.

Uit onze tevredenheidsenquêtes blijkt dat meer dan 98% van de respondenten die we hebben bijgestaan, het gevoel had dat we ons oprecht inzetten voor hen en hun verzoek en dat we hen hebben geholpen.

We zetten ons in voor onze focus op klantgerichtheid, kwaliteitsbeheer, informatie- en gegevensbeveiliging en een consistente en uitzonderlijke service.

Culturele relevantie

Ons internationale serviceteam verdiept zich in culturele nuances die relevant zijn voor onze klanten overal ter wereld.

Als een persoon onze hulp nodig heeft, zien we erop toe dat de ondersteuning wordt aangeboden met empathie, op basis van lokale informatie en een aanpak die rekening houdt met culturele geplogenheden.

Workplace Options hecht belang aan diversiteit, wat we ook aanmoedigen binnen ons team, zodat we de diverse doelgroepen die we helpen, beter begrijpen, en een ongeëvenaarde dienstverlening kunnen aanbieden.

Neem contact op: Hebt u vragen over hoe Workplace Options uw organisatie kan helpen, laat dan zeker van u horen via service@workplaceoptions.com, + 32 (0)2 713 05 00 of ons handige contactformulier.

WordPress Video Lightbox